sobota 30. júla 2016

Cestovinový šalát s jablkami

800 g cukety jednu červenú papriku dve paradajky dve jablká 100 ml olivového oleja 400 g cestovín soľ mleté čierne korenie nasekanú petržlenovú vňať bazalku
Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme ich a necháme vychladnúť. Zeleninu očistíme a nakrájame: červenú papriku na malé kúsky, cuketu a paradajky na plátky. Jablká umyjeme, rozštvrtíme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na plátky. Na olivovom oleji opečieme cukety, paradajky i plátky jabĺk. Podľa potreby podlejeme vodou. Na misu rozložíme uvarené cestoviny, pridáme opečené cukety, paradajky, jablká, nakrájanú červenú papriku, nasekanú petržlenovú vňať a ozdobíme kúskami bazalky. Podľa chuti posolíme a okoreníme. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára