Lunchmeat pokrájame na 8 tenkých plátkov. Medzi dva plátky lunchmeatu vložíme plátky syra a spojíme špáradlami. Obalíme v preosiatej múke, v rozšľahaných vajciach a potom v strúhanke. Vypražíme po oboch stranách v dobre rozpálenom oleji. Ihneď podávame. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša a zeleninový šalát alebo chlieb a tatárska omáčka.
nedeľa 31. júla 2016
Rýchla špecialita z lunchmeatu
konzerva lunchmeat., 4 plátky tvrdého syra., špáradlá., 40 g hladkej múky., 2 vajcia., 150 g strúhanky., 150 g oleja.,
Lunchmeat pokrájame na 8 tenkých plátkov. Medzi dva plátky lunchmeatu vložíme plátky syra a spojíme špáradlami. Obalíme v preosiatej múke, v rozšľahaných vajciach a potom v strúhanke. Vypražíme po oboch stranách v dobre rozpálenom oleji. Ihneď podávame. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša a zeleninový šalát alebo chlieb a tatárska omáčka.
Lunchmeat pokrájame na 8 tenkých plátkov. Medzi dva plátky lunchmeatu vložíme plátky syra a spojíme špáradlami. Obalíme v preosiatej múke, v rozšľahaných vajciach a potom v strúhanke. Vypražíme po oboch stranách v dobre rozpálenom oleji. Ihneď podávame. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša a zeleninový šalát alebo chlieb a tatárska omáčka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára